Commercieel

Ben je op zoek naar een stoere, overtuigende of activerende reclamestem? Of heeft jouw merk of product meer baat bij een zacht en geruststellend geluid? Ik laat me graag regisseren tot we de beste sound te pakken hebben die de commercial écht tot leven brengt. Dit kan in mijn thuisstudio of bij een professionele geluidsstudio. Ik heb er zin in!

Commercial Prijsvrij.nl

Prijsvrij.nl kiest ieder jaar een frisse, nieuwe stem. Om Nederlanders er op televisie van te overtuigen een reis bij hen te boeken, mag de stem vooral vrolijk, zomers en blij klinken. Een erg leuke opdracht met gegroeide sales bij de klant tot gevolg. 

Online Department Radioreclame

"Ik werk graag met Astrid als voice-over omdat ze een vlotte, frisse stem heeft en het publiek van BNR Nieuwsradio goed weet aan te spreken. Daarnaast werken we al jaren samen en dat bevalt enorm goed."
Machiel Oskam
Founder Online Department
Bekijk het eindresultaat

AdHoc Zorgt Wervingsvideo

Uitzendbureau AdHoc Zorgt vroeg een activerend, stoer en no-nonsense stemgeluid om werknemers in de zorg aan te trekken. Samen met het reclamebureau is gekozen voor een 'urban' sfeer in de voice-over. Door het script lekker vlot in te spreken met een wat lager stemgeluid onstaat er een gevoel van vanzelfsprekendheid bij de kijker. Een geslaagde video.

Bekijk ook:

English Narration

Looking for a calm, soothing voice for an e-course, explanimation, animation or commercial? Listen to a few examples of my neutral, mid-Atlantic accent for international institutions, global offices and cross-border audivisual productions.

Corporate & Animatie

Op zoek naar een passende voice-over voor een bedrijfsfilm of uitleg-animatie? Luister naar stemvoorbeelden van uiteenlopende AV-producties voor bedrijven, instellingen en organisaties.