Corporate & Animatie

Ben je op zoek naar een vrolijke, geruststellende of overtuigende stem voor een bedrijfsvideo of uitleg-animatie? Of heeft de productie juist een ernstige of koele toon? Vaak voel ik zelf goed aan welke intonatie past, maar ik laat me zeker ook graag regisseren. De opname doe ik thuis of bij een geluidsstudio. Ik kijk ernaar uit!

Zicht op Ondermijning Uitleg-Animatie

De animatie voor het landelijke samenwerkingsplatform Zicht op Ondermijning, in opdracht van het Ministerie van BZK, vraagt om een serieuze, maar uitleggende en vriendelijke toon. Niet elke productie is geschikt voor spreektaal, vooral wanneer er overheden of grote organisaties achter zitten. In dit geval zorg ik voor rust en een overtuigende uitspraak tijdens evt. 'struikelwoorden' en let ik goed op de energie van de voicover tijdens de langere stukken. 

Gezond & Veilig Werken Akademie Animatie

In deze animatie introduceert men een nieuw onderdeel binnen een organisatie; volgens de opdrachtgever reden voor enthousiasme. Het betreft echter een serieuze doelgroep, dus is de stem enthousiasmerend en opzwepend, maar zeker niet té. Het resultaat is een vrolijke productie die mensen oproept zich aan te melden, zonder overdreven 'blij' te klinken.

A.R.K. Bedrijfsvideo

"Astrid heeft een warme, prettige stem om naar te luisteren. We vroegen haar dit script sprookjesachtig en naar eigen interpretatie in te spreken. De klant was er zeer gelukkig mee! Ze is ook onze vaste stem voor de uitleganimaties van het Erasmus MC. We werken graag met Astrid samen."
Henk Raam
Founder StoryTailors

Bekijk ook

Commercieel

Op zoek naar een geschikte vrouwelijke stem voor een reclamefilm, tag-on of billboard? Luister naar voorbeelden van ingesproken commercials op radio, televisie en internet.

English Narration

Looking for a calm, soothing voice for an e-course, explanimation, animation or commercial? Listen to a few examples of my neutral, mid-Atlantic accent for international institutions, global offices and cross-border audivisual productions.